Teamcoaching / Teambuilding

 

Connect with Horses

Wat houdt Teamcoaching / Teambuilding bij Connect with horses precies in?

Teamcoaching en/of Teambuilding met inzet van paarden en pony's is een heel andere vorm van teambuilding. De kudde weerspiegelt de teamleden en ik als teamcoach begeleid jullie hierbij. 

In mijn coaching ga ik op zoek naar de kwaliteiten en mogelijkheden van het team en mijn medecoaches (de kudde) legt al snel de dynamiek in het team bloot. 

Door de inzet van mijn paarden bij de coaching maakt het team gemakkelijker om aan teamreflectie te doen. Een paard werkt als een spiegel bij mensen. Een paard is eerlijk en oordeelloos. Een paard voelt feilloos jouw emoties en gevoelens op dat moment aan. Als paardencoach ga ik samen met het team en de paarden aan de slag om afhankelijk van het aandachtsgebied te gaan kijken naar 'Wat ging goed?', 'Wat kan er beter?' en tenslotte 'Waar gaan we mee beginnen?' waarbij we gaan kijken 'welke acties zijn hiervoor nodig?'. Hiervoor staan wij in een veilige en vertrouwde omgeving, midden in de natuur, waarin jij met jouw team jouzelf kan zijn en jij de ruimte krijgt om samen met jouw team te gaan reflecteren!

 

Ben je benieuwd of een teambuilding sessie bij Connect with Horses wat voor jou is?

 

Contacteer mij en dan maken wij een afspraak voor een vrijblijvende (gratis) intakegesprek met eventueel een op maat gemaakte prijsofferte!