PK4Talent

Wat is PK4Talent?

PK4Talent staat voor PaardenKracht voor Talent !

 

De workshop PK4Talent geeft kinderen inzicht in hun eigen talenten!

Een workshop rondom talenten. Samen met pony of paard en mij als kindertalentenfluisteraar ga je op talentenjacht naar jouw verborgen talenten. Wat is jouw Persoonlijke Kracht voor Talent?

 

Hoe mooi is het om jouw talenten te kennen op jonge leeftijd? Om te weten waar je voor staat en wat jij leuk vindt! Als jij jouw eigen talenten kent, dan kom je in jouw eigen kracht en kun je deze inzetten in welke situatie ook. Tijdens het leren, uitoefenen van je hobby, op school, op de speelplaats, in de klas, thuis in het gezin, bij vriendjes en vriendinnetjes...

Ben je een ideeënfontein, een mooimaker, een groepsdier of toch een trouwe vriend? Kom het te weten via PK4Talent!

Wat houdt deze workshop PK4Talent in?

Deze workshop duurt 1,5uur, en omvat een goedgevulde sessie met een uitgebreid talentenonderzoek en praktijkoefeningen. Je kan deze workshop uitbreiden met nog een aantal sessies waarbij we de verdieping ingaan!

Daarnaast bekijken we samen verschillende situaties in het verleden (bijvoorbeeld "waar ben je al eens verdrietig of boos over geweest?") en we gaan dit samen met de pony's oefenen hoe je hier beter mee om kunt gaan.

Op het einde van deze workshop is er nog ruimte om de diertjes te verzorgen/borstelen/haren invlechten of te wassen. Je krijgt een gepersonaliseerde talentenpaspoort én jouw eigen veerkrachtpotje mee naar huis. Later (via mail) ontvangen jouw ouders een kort verslagje over jouw persoonlijke talenten, met foto's van deze leuke, en inspirerende workshop.

Voor welke leeftijdsgroep is deze workshop?

Voor alle kinderen van het 1ste leerjaar t.e.m. het 3e middelbaar

Groepsworkshop PK4Talent

PK4Talent kun je naast individueel, ook in een kleine groep volgen. Je schrijft je dan in met een aantal vriendinnetjes, klasgenootjes of familieleden (broers, zussen, neven en nichtjes...) en dan organiseer ik een goedgevulde talentennamiddag voor jullie die ongeveer 2,5 uur duurt!

Jullie gaan samen met mij als Kindertalentenfluisteraar op zoek naar jullie eigen talenten. Hoe leuk is dat als je daarbij van iemand anders een talent hoort waar jij zelf nog geen weet van had! Jullie krijgen op het einde van die dag ieder een gepersonaliseerde talentenpaspoort en veerkrachtpotje mee.

Datums individuele en/of groepsworkshops PK4Talent:

De datums voor deze workshop stem ik samen met jullie af zodat we, rekening houdend met het weer, een leuke, gezellige en vooral leerrijke sessie kunnen plannen!

 

Schrijf je nu in voor een superleuke talentenontdekkingstocht samen met de pony's en een gecertificeerde Kindertalentenfluisteraar !

 

Nieuwsgierig of het iets voor jouw zoon of dochter is? Contacteer mij voor een gratis introductie en/of meer informatie!