Kindercoaching

 

Paardencoaching voor kids en tieners

Trainingen-lessenreeksen-workshops

Naast individuele kindercoaching bied ik ook verschillende, toffe en leerrijke trainingen aan voor jouw zoon/dochter:

Sommige trainingen geef ik samen met een andere ervaren paardencoach.

Als kindercoach en Kindertalentenfluisteraar vertrek ik vanuit de positieve psychologie. Hoe waardevol is het om als kind te horen te krijgen dat je niet anders bent? Dat jij gezien mag worden en jouw power gezien mag worden! Hoe krachtig is het als er gekeken wordt naar 'wat kan ik wél' en 'waar ben ik goed in'!

De meerwaarde die ik als kindercoach (in tegenstelling tot andere kinderpsychologen of kindercoaches) heb, is de inzet van mijn pony's/paarden. Zij zijn extra voorzichtig als het gaat om kinderen. Het is mooi om te zien dat ik zelfs de leider van mijn kudde zo zacht en kwetsbaar zie omgaan als er kinderen in zijn buurt zijn. Om dan een connectie met één van de paarden of pony's te krijgen, er mee te mogen samenwerken, werkt motiverend en daardoor groeit het zelfvertrouwen en het zelfbeeld.

 

Voor alle specifieke informatie over deze sessies of trainingen, klik op de naam van de training! Heb je nog vragen of bijkomende informatie nodig, laat mij weten. Eventueel plannen we een vrijblijvende, gratis kennismaking zodat je een volledig beeld krijgt van de werking van mijn coachpraktijk en de dieren. Jullie zijn altijd welkom!

 

Elke woensdag en zaterdag in het vroege najaar, in het voorjaar en in de zomer start er wel een training/workshop of kampje afhankelijk van het aantal deelnemers (PK4Talent kan ook individueel worden geboekt). Wees er snel bij want vol=vol!

Verjaardagsfeestje

Naast deze trainingen bieden wij ook toffe verjaardagsfeestjes aan op maat van jouw kind! Hoe tof is dat als je jouw verjaardag kan vieren samen met vriendjes, vriendinnetjes én met de pony's en de andere dieren erbij. Heerlijk buiten in de natuur!