Prijslijst en overzicht workshops en Trainingen voor Kids

Onderstaand een overzicht van elke training of workshop die aangeboden wordt

Training of workshop Prijs Inbegrepen
Pony Power voor kids training € 225,00 Lessenreeks van 6 lessen met 5 lessen van 2 uur met theorie en oefeningen en een uniek werkboek! Elke dag heeft zijn eigen thema zoals versterken van je zelfvertrouwen, grenzen stellen, opkomen voor mezelf, omgaan met emoties etc... Je werkt samen met andere kinderen aan de verschillende thema's en zo leer je ook van elkaar. De laatste les (6e les) is een terug-kom-middag met leuke afsluiter (ouders zijn welkom!) en diploma-uitreiking. Vindt plaats in Bree of Opglabbeek en dit op woensdag en/of zaterdag. Check de PPvK-pagina voor de startdata. Op het einde van de cursus ontvang je een leuk diploma en jouw ouders een uitgebreid verslag en foto's. Drinken en tussendoortjes inbegrepen.
PK4Talent workshop Groepssessie: 65€/workshop Deze dag duurt ong.2,5 uur en omvat een goedgevulde sessie met een kindertalentenonderzoek met verslag en foto's. Talentenuitleg in combinatie met oefeningen met één van de pony's en op het laatst ruimte om de diertjes te verzorgen/borstelen/haren invlechten/wassen en/of eventueel een ponyritje om de dag af te sluiten. Iedereen krijgt een gepersonaliseerde talentenpaspoort mee. Leuk voor een vriendinnengroepje, klasgenootjes of met familieleden!
PK4Talent workshop Individuele sessie: 45€/sessie Individuele workshop! Deze sessie duurt ong.1,5u en omvat een individueel kindertalentenonderzoek met verslag en foto's (voor de ouders). Talentenuitleg in combinatie met oefeningen met één van de pony's. Daarbij wordt er ook gekeken naar in welke talenten jij nog in wilt groeien en wat jij hierbij nodig hebt. Je krijgt een gepersonaliseerde talentenpaspoort mee en jouw eigen 'veerkrachtpotje'! Deze workshop kun je uitbreiden met nog een aantal vervolgsessies die voortgaan op jouw eigen talentenpaspoort en gaan we samen kijken waar jij positief van in jouw kracht komt
Ponykamp Stokpaardjes € 195/kind Een superleuk, zot ponykampje van 4 aaneengesloten dagen van 10u tot 15u inclusief elke dag een werkboek. Elke dag is anders! Een combinatie van leren over paarden en pony's, zelf doen (verzorging, omgang en samenwerken) en ook van spelen en ondernemen in de natuur! Je ontvangt elke dag een werkboek en op het einde ontvangen jouw ouders een verslagje met foto's. Drank, tussendoortjes en fruit zijn inbegrepen. Lunch zelf mee te nemen.
Verjaardagsfeestje buiten bij de pony's en de andere diertjes 20€/kind (max.aantal kinderen is 8) Een verjaardagsfeestje met de pony's en met de andere diertjes duurt 3u en wordt afhankelijk van de leeftijd op maat georganiseerd. Inclusief lekkere tussendoortjes, drank en fruit. De jarige wordt extra in de watten gelegd en op het einde van deze leuke buiten-verjaardag krijgen ze allemaal een coole goodiebag mee! Voor bijkomende wensen of vragen gelieve mij te contacteren, dan kijken we samen wat er mogelijk is om de jarige en feestvierders een zo leuk mogelijke dag te bezorgen!