Prijslijst en overzicht workshops en Trainingen voor Kids

Onderstaand een overzicht van elke training of workshop die aangeboden wordt

Training of workshop Prijs Inbegrepen
Pony Power voor kids training € 225,00 Lessenreeks van 6 lessen met 5 lessen van 2 uur met theorie en oefeningen en een uniek werkboek! Elke dag heeft zijn eigen thema zoals versterken van je zelfvertrouwen, grenzen stellen, opkomen voor mezelf, omgaan met emoties etc... Je werkt samen met andere kinderen aan de verschillende thema's en zo leer je ook van elkaar. De laatste les (6e les) is een terug-kom-middag met leuke afsluiter (ouders zijn welkom!) en diploma-uitreiking. Vindt plaats in Bree of Opglabbeek en dit op woensdag en/of zaterdag. Check de PPvK-pagina voor de startdata. Op het einde van de cursus ontvang je een leuk diploma en jouw ouders een uitgebreid verslag en foto's. Drinken en tussendoortjes inbegrepen.
PK4Talent workshop Groepssessie: 55€/dag Deze dag duurt ong.3 uur, van 10u tot 13u en omvat een goedgevulde dag met een kindertalentenonderzoek met verslag en foto's. Talentenuitleg in combinatie met oefeningen met één van de pony's en op het laatst een vrij speelmoment waarbij we de diertjes verzorgen/borstelen/haren invlechten/wassen en eventueel een ponyritje om de dag af te sluiten. Iedereen krijgt een gepersonaliseerde talentenmap mee én zijn eigen veerkrachtpotje. Leuk voor een vriendinnengroepje, klasgenootjes of met familieleden!
PK4Talent workshop Individuele sessie: 65€/namiddag Individuele sessie: deze namiddag duurt ong.2 uur a 2,5u en omvat een goedgevulde namiddag met een individueel kindertalentenonderzoek met verslag en foto's (voor de ouders). Talentenuitleg in combinatie met oefeningen met één van de pony's. Op het laatst hebben we een vrij speelmoment waarbij we afhankelijk van wat jij nog wilt doen de namiddag relaxed afsluiten door één van de diertjes te verzorgen/borstelen/haren invlechten/wassen of eventueel een ponyritje. Je krijgt een gepersonaliseerde talentenmap mee en jouw eigen veerkrachtpotje!
Ponykamp Stokpaardjes € 195/kind Een superleuk, zot ponykampje van 5 aaneengesloten dagen van 10u tot 15u inclusief 5 werkboeken. Elke dag is anders! Een combinatie van leren over paarden en pony's, zelf doen (verzorging, omgang en samenwerken) en ook van spelen en ondernemen in de natuur! Je ontvangt elke dag een werkboek en op het einde ontvangen jouw ouders een verslagje met foto's. Drank, tussendoortjes en fruit zijn inbegrepen. Lunch zelf mee te nemen.
Verjaardagsfeestje buiten bij de pony's en de andere diertjes 20€/kind (max.aantal kinderen is 8) Een verjaardagsfeestje met de pony's en met de andere diertjes duurt 3u en wordt afhankelijk van de leeftijd op maat georganiseerd. Inclusief lekkere tussendoortjes, drank en fruit. De jarige wordt extra in de watten gelegd en op het einde van deze leuke buiten-verjaardag krijgen ze allemaal een coole goodiebag mee! Voor bijkomende wensen of vragen gelieve mij te contacteren, dan kijken we samen wat er mogelijk is om de jarige en feestvierders een zo leuk mogelijke dag te bezorgen!