Prijslijst en overzicht workshops en Trainingen voor Kids

Onderstaand een overzicht van elke training of workshop die aangeboden wordt

Training of workshop Prijs Inbegrepen
Individuele Kindercoaching 55€/1,5u Tijdens een vrijblijvende kennismakingssessie met de kudde en mij gaan we samen op zoek naar de hulpvraag van uw zoon/dochter. Dit kan gaan om 'te weinig zelfvertrouwen', 'grenzen stellen', 'faalangst (=de lat te hoog leggen voor zichzelf)', 'niet gezien worden in de klas of op de speelplaats' enzovoort. Afhankelijk van de behoefte van uw kind plannen we een aantal Equitherapie sessies waarbij elke sessie uw kind praktijkgericht en spelenderwijs handvatten aangeboden krijgt om terug krachtig met beide benen in het leven te staan. Mail (maaike@connectwithhorses.be) of bericht mij (0476998640) voor een gratis kennismakingsgesprek!
Pony Power voor kids training 225,00€ Lessenreeks van 6 dagen met 5 lessen van 2 uur met theorie en oefeningen en een uniek werkboek! Elke dag heeft zijn eigen thema zoals versterken van je zelfvertrouwen, grenzen stellen, opkomen voor mezelf, omgaan met emoties etc... Je werkt samen met andere kinderen aan de verschillende thema's en zo leer je ook van elkaar. De laatste les duurt 2,5u en eindigt met leuke afsluiter (ouders zijn welkom!) en diploma-uitreiking. De 6e dag is een terug-kom-middag waarbij we alle thema's nog een keer overlopen. Deze trainingen vinden plaats in Bree of Opglabbeek en dit op woensdag en/of zaterdag. Check de PPvK-pagina voor de startdata. Op het einde van de cursus ontvang je een leuk diploma en jouw ouders een uitgebreid verslag en foto's. Drinken en tussendoortjes inbegrepen.
PK4Talent workshop Groepssessie: 80€/workshop/max8 deelnemers Deze dag duurt ong.2,5 uur en omvat een goedgevulde sessie met een kindertalentenonderzoek met talentenoverzicht en foto's. De workshop start met uitleg over de verschillende Talenten en de aanwezig talenten worden meteen in actie gezet door praktijkgerichte coachoefeningen met de pony's. Op het einde van de workshop is er tijd om de diertjes te verzorgen/borstelen/haren invlechten/wassen. Voor de kinderen eventueel een ponyritje om deze leuke talentendag af te sluiten. Iedereen krijgt een gepersonaliseerde talentenpaspoort mee. Heel tof voor een vriendinnen- of vriendengroepje, klasgenootjes of met familieleden!
Individuele PK4Talent workshop Individuele sessie: 55€/sessie Individuele workshop! Deze sessie duurt ong.1,5u en omvat een individueel kindertalentenonderzoek. Na de sessie krijgen de ouders een talentenverslag en foto's. De sessie begint met uitleg over de aanwezige talenten en deze worden vervolgens in actie gezet door persoonsgerichte oefeningen met de pony's. Daarbij wordt er ook gekeken naar in welke talenten jij nog in wilt groeien en wat jij hierbij nodig hebt. Je krijgt een gepersonaliseerde talentenpaspoort mee en jouw eigen 'veerkrachtpotje'! Deze workshop kun je uitbreiden met nog een aantal vervolgsessies die voortgaan op jouw eigen talentenpaspoort en gaan we samen kijken waar jij positief van in jouw kracht komt
Ponykamp Stokpaardjes € 195/kind Een superleuk, zot ponykampje van 4 aaneengesloten dagen van 10u tot 15u inclusief elke dag een werkboek. Elke dag is anders! Een combinatie van leren over paarden en pony's, zelf doen (verzorging, omgang en samenwerken) en ook van spelen en ondernemen in de natuur! Je ontvangt elke dag een werkboek en op het einde ontvangen jouw ouders een verslagje met foto's. Drank, tussendoortjes en fruit zijn inbegrepen. Lunch zelf mee te nemen. Dit ponykamp gaat alleen door tijdens de zomermaanden. Check de Stokpaardjes pagina voor startdata.
Verjaardagsfeestje buiten bij de pony's en de andere diertjes 30€/kind (max.aantal kinderen is 6) Een verjaardagsfeestje met de pony's en met de andere diertjes duurt 3u en wordt afhankelijk van de leeftijd op maat georganiseerd. Inclusief lekkere tussendoortjes, drank en fruit. De jarige wordt extra in de watten gelegd en op het einde van deze leuke buiten-verjaardag krijgen ze allemaal een coole goodiebag mee! Voor bijkomende wensen of vragen gelieve mij te contacteren, dan kijken we samen wat er mogelijk is om de jarige en feestvierders een zo leuk mogelijke dag te bezorgen!
Teambuilding en Teamworkshops Prijs op aanvraag Er wordt in samenspraak een agenda opgesteld die een halve tot hele dag kan duren. Een voorbeeld van thema's die aan bod kunnen komen: *Bepalen van Teamwaardes, Teamdoelen. Bepalen van onze team missie en visie *Wat te doen met conflicten? Conflicthantering binnen of over teams *Wat maakt een team sterk? Ontdek elkaars talenten en kwaliteiten en haal het beste uit jouw team en de onderlinge teamdynamiek!